Katre'den Karakalem Çalışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Katre'den Karakalem Çalışmalar
Arkadaşlar ben de okulda yaptığım bazı çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz

katre- Uzman

-

Teşekkür Puanı: 23
Mesaj Puanı: 4801
Geri: Katre'den Karakalem Çalışmalar
abla cooookk guzel senden cok sey ogrenecemm insallahh :)
harbi cook guzel ama bu kadin neden suratsiz yav
harbi cook guzel ama bu kadin neden suratsiz yav

Misafir- Misafir
canım okulda yaptık onu ilk yaptığım karakalem diyebilirim (figür çizimi dersinde) hoca yapmayın demişti çünkü burada önemli olan vücudu güzel birebir çıkarabilmekti ama diğerlerinde yaptım
katre- Uzman

-

Vaaay!.. Yetenekli mestektaşım
Bende bu yollardan geçeceğim ama kimbilir bu kadarını beceremem.. Bu çok yahşi olmuş he
yeteneğine sağlık katre abla daha varsa(ki vardır) ekle de az birşeyler kapayım 
Bende bu yollardan geçeceğim ama kimbilir bu kadarını beceremem.. Bu çok yahşi olmuş he
yeteneğine sağlık katre abla daha varsa(ki vardır) ekle de az birşeyler kapayım 

çok sağol elif teşekkür ederim canım beğenmenize çok sevindim daha var yaptığım çalışmalar ama hocalar aldı hep elimde kala kala 3-5 parça birşey kaldı
diğerlerini de aradan biraz zaman geçsin eklerim
ayrıca karakalem çok kolay bir teknik sende yaparsın 
diğerlerini de aradan biraz zaman geçsin eklerim
ayrıca karakalem çok kolay bir teknik sende yaparsın 
katre- Uzman

-

Almalarına hiç şaşırmadım, bu şahaserler havada kapılır
İnşaallah.. Sen ekleyiver ben birşeyler kaparsam yapmam daha kolay olur ki yapamasam da zorla yaptırırlar değil mi? 
İnşaallah.. Sen ekleyiver ben birşeyler kaparsam yapmam daha kolay olur ki yapamasam da zorla yaptırırlar değil mi? 

elfida demiş ki: Sen ekleyiver ben birşeyler kaparsam yapmam daha kolay olur ki yapamasam da zorla yaptırırlar değil mi?
Vaaayy sen orayı ne sandın canım...ya yapacaksın ya da
yapacaksın...yazı yazmayı unutturuyorlar adama, gece rüyanda karakalem, nokta çizgi, kolaj, guaj, suluboya, pastel, şöhler, kağıt, makas, felaket senaryosu, metamorfoz....aa yeter kabus gibiydi
ve daha benim 3 koca yılım var 
katre- Uzman

-

katre demiş ki:elfida demiş ki: Sen ekleyiver ben birşeyler kaparsam yapmam daha kolay olur ki yapamasam da zorla yaptırırlar değil mi?
Vaaayy sen orayı ne sandın canım...ya yapacaksın ya dayapacaksın...yazı yazmayı unutturuyorlar adama, gece rüyanda karakalem, nokta çizgi, kolaj, guaj, suluboya, pastel, şöhler, kağıt, makas, felaket senaryosu, metamorfoz....aa yeter kabus gibiydi
annemde yapma diyo sana zorlatiriyolar bana birak diyolar sen ders aliyon buna sevin bana ders yasak
hema kimse durduramaz beni uleeyyn

Misafir- Misafir
bir tane daha

katre- Uzman

-

Kız sende önemli olan yerlerine kusur buluyorsun, suratı boşver
Bakalım bakalım ..Zaten şimdiden başladılar zorla yaptırmaya ,şuan da staj görüyorum ya,habire model çizdiriyorlar bir kere çizdim beğendiler ya artık her modeli ben çiziyorum
Teknik resmim iyiymiş canım ,öyle diyorlar ama ben kendim öyle düşünmüyorum hele ki senin bu çizimlerini görünce,maşaallah ne yetenek yahu son çiziim de şa-ha-ne
He birde Allah kolaylık versin
katre demiş ki:elfida demiş ki: Sen ekleyiver ben birşeyler kaparsam yapmam daha kolay olur ki yapamasam da zorla yaptırırlar değil mi?
Vaaayy sen orayı ne sandın canım...ya yapacaksın ya dayapacaksın...yazı yazmayı unutturuyorlar adama, gece rüyanda karakalem, nokta çizgi, kolaj, guaj, suluboya, pastel, şöhler, kağıt, makas, felaket senaryosu, metamorfoz....aa yeter kabus gibiydi
Bakalım bakalım ..Zaten şimdiden başladılar zorla yaptırmaya ,şuan da staj görüyorum ya,habire model çizdiriyorlar bir kere çizdim beğendiler ya artık her modeli ben çiziyorum
Teknik resmim iyiymiş canım ,öyle diyorlar ama ben kendim öyle düşünmüyorum hele ki senin bu çizimlerini görünce,maşaallah ne yetenek yahu son çiziim de şa-ha-ne
He birde Allah kolaylık versin
En son elfida tarafından Salı Eyl. 29 2009, 18:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

sen de eteğine taktın haa
katre- Uzman

-

elfida demiş ki:Kız sende önemli olan yerlerine kusur buluyorsun, suratı boşver
Bakalım bakalım ..Zaten şimdiden başladılar zorla yaptırmaya ,şuan da staj görüyorum ya,habire model çizdiriyorlar bir kere çizdim beğendiler ya artık her modeli ben çiziyorumTeknik resmim iyiymiş canım ,öyle diyorlar ama ben kendim öyle düşünmüyorum hele ki senin bu çizimlerini görünce,maşaallah ne yetenek yahu son çiziim de şa-ha-ne
![]()
He birde Allah kolaylık versin![]()
sağolasın kolaysa başına gelsin

katre- Uzman

-

1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Similar topics» Karakalem Çizimler2
» Karakalem Çizimlerim
» Katre'den Karakalem Çalışmalar
» KaraKalem Çalışmaları.....!!!