Özgül Sağdıç'ı Yeşil Elma'da görmek istiyoruz - Mail Kampanyası
1 sayfadaki 6 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Özgül Sağdıç'ı Yeşil Elma'da görmek istiyoruz - Mail Kampanyası
Özgül Sağdıç'ı Yeşil Elma'da görmek istiyoruz;
Evet, SamanyoluTv'de yayınlanan Yeşil Elma adlı programda Özgül ablamızı görmek istiyoruuuz diyoruz :)
Ama bunun için sadece istemek yetmez diye düşünüp, maillerle isteğimizi dile getirip, programa davet edilmesi düşüncesi için -az da olsa- etki yapmamız gerek;
yesilelma@samanyolu.tv ve ya; yorum@oktayustam.com
Bu mail adres-ler-ine gerektiği gibi -tek bir cümle de olsa- birşeyler yazıp,isteğimizi belirtelim.
Örneğin;
Merhabalar,
Programınızı beğeniyle takip ediyoruz.Programa davet ettiğiniz konuklarınız arasında Tek Türkiye dizisinin Berfin'i Özgül Sağdıç'ı da görmeyi çok arzuluyoruz. Nasipse birgün davet edersiniz, bizlerde Yeşil Elma ekranlarında görebilirsek çok memnun kalırız. Programınızda başarılar... Bekliyoruz.
Bu şekilde kısa bir mail. Bu arada tek bir kez göndermek mecburi değil, çok çok gönderebiliriz yani (Dilerseniz hem bu örnek maili,dilerseniz hem örnek maili hem kendi mailinizi gönderebilirsiniz) Fazlasının zararı yok nasılsa değil mi.
Hadi kolay gelsin hepimize...
Dediğim gibi biz bir şekilde etki edip akıllarında yer edindirelim de gerisi nasip...
Evet, SamanyoluTv'de yayınlanan Yeşil Elma adlı programda Özgül ablamızı görmek istiyoruuuz diyoruz :)
Ama bunun için sadece istemek yetmez diye düşünüp, maillerle isteğimizi dile getirip, programa davet edilmesi düşüncesi için -az da olsa- etki yapmamız gerek;
yesilelma@samanyolu.tv ve ya; yorum@oktayustam.com
Bu mail adres-ler-ine gerektiği gibi -tek bir cümle de olsa- birşeyler yazıp,isteğimizi belirtelim.
Örneğin;
Merhabalar,
Programınızı beğeniyle takip ediyoruz.Programa davet ettiğiniz konuklarınız arasında Tek Türkiye dizisinin Berfin'i Özgül Sağdıç'ı da görmeyi çok arzuluyoruz. Nasipse birgün davet edersiniz, bizlerde Yeşil Elma ekranlarında görebilirsek çok memnun kalırız. Programınızda başarılar... Bekliyoruz.
Bu şekilde kısa bir mail. Bu arada tek bir kez göndermek mecburi değil, çok çok gönderebiliriz yani (Dilerseniz hem bu örnek maili,dilerseniz hem örnek maili hem kendi mailinizi gönderebilirsiniz) Fazlasının zararı yok nasılsa değil mi.
Hadi kolay gelsin hepimize...
Dediğim gibi biz bir şekilde etki edip akıllarında yer edindirelim de gerisi nasip...
En son elfida tarafından Çarş. Haz. 02 2010, 14:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Geri: Özgül Sağdıç'ı Yeşil Elma'da görmek istiyoruz - Mail Kampanyası
evet ya bende çok istiyorum hatta yeşim elmanın iletişim adresndeki adrese de göndermiştim ama olmadı burayada gönderiririm yeterki katılsın ablamız

Söze gerek yok, fark ortada...

kedicik- Moderatör

-

Teşekkür Puanı: 78
Mesaj Puanı: 7394
Talep çok olursa,ister istemez bu fikir akıllarına girer ve......İnşaallah 

inşAllah 

Söze gerek yok, fark ortada...

kedicik- Moderatör

-

Teşekkür Puanı: 78
Mesaj Puanı: 7394
Elif abla senin yazdığın maili kopyalayıp gönderebilir miyim
Ben pek mailleri düzgün yazamamda
Ben pek mailleri düzgün yazamamda

Misafir- Misafir
Tabii,hatta 2-3 kez gönder 

Ben de göndereyim o zaman bir de mümkünse ne zaman çıkacağını da söyleisnler
çok şey istedim neyse... :)
çok şey istedim neyse... :)_________________

Efsane Berfin...
E hadi pamuk eller maillere... Bir neticeye varamadık hala
Şimdilik nasip olmadı ya da... Evet ama eninde sonunda
Haydi Oktay Usta, herkesi çifter çifter çağırıyorsun... Eh sıra güzide oyuncumuz Özgül Sağdıç'ta.
İnşaallah maillerin de katkısıyla en kısa zamanda Yeşil Elma mutfağında görebilmek nasip olur
Bunun için bize düşen temenninin yanı sıra;
Şimdilik nasip olmadı ya da... Evet ama eninde sonunda
Haydi Oktay Usta, herkesi çifter çifter çağırıyorsun... Eh sıra güzide oyuncumuz Özgül Sağdıç'ta.

İnşaallah maillerin de katkısıyla en kısa zamanda Yeşil Elma mutfağında görebilmek nasip olur

Bunun için bize düşen temenninin yanı sıra;
Hadi pamuk eller maillere...

Kader Çizgisi,Kırık Kalpler derken artık dizi isteğine ara verip Yeşil Elma'ya yoğunlaşalım
Daha sonra da 4.Osman tabiki... 
Daha sonra da 4.Osman tabiki... 

Efsane Berfin...
Hee öyle yapak :) Hayırlısı...
Bugün ''yine'' bi heyecanla Yeşil Elma'yı açtım bekledim, ama yine yoktu...
Hazır özgül Ablada İst. iken davet etseler ya, o da davete kesin icabet eder.... Yeşil Elma mutfağı da mutfak olalı öyle hamaratlık görmemiş olur
Ama sanırım o gün ben canlı canlı izleyemeyeceğim.... Malum hafta içi o saatlerde evde olamıyorum ben. Bazen böyle tatillerde oluyor ama. Neyse canlı canlı olmasa da izlemesi nasip olsun hele
Biz maillerle etki yapmaya devam edelim. Durmak yok... Dört bir yanı Özgül Sağdıç ismiyle dolduralım
Bugün ''yine'' bi heyecanla Yeşil Elma'yı açtım bekledim, ama yine yoktu...
Hazır özgül Ablada İst. iken davet etseler ya, o da davete kesin icabet eder.... Yeşil Elma mutfağı da mutfak olalı öyle hamaratlık görmemiş olur
Ama sanırım o gün ben canlı canlı izleyemeyeceğim.... Malum hafta içi o saatlerde evde olamıyorum ben. Bazen böyle tatillerde oluyor ama. Neyse canlı canlı olmasa da izlemesi nasip olsun hele

Biz maillerle etki yapmaya devam edelim. Durmak yok... Dört bir yanı Özgül Sağdıç ismiyle dolduralım

Ya var ya şu günlerde çıksa öyle iyi olur ki... Malum benim stajım bitti, program saatlerinde evdeyim, okul günleri de öğlene kadar zaten. Evde olduğum saatlerde günlerde çıksa da canlı canlı izlesem ne iyi olacak. Hem belki ilk dakikalarında yakalarsam hemen koşar giderim program yerine :) ya da programa mail atarım... Her halükarda Özgül Ablamızın yanında olduğumuzu hissettirmek gerek... Özlediğimizi... Çok hemde... En iyisi istek maillerimizi sıklaştırmak :) Hemen hemen görmek istiyorum artık... Yeşil Elma mutfağına bi Özgül elinin değmesi lazım :) Gözümde tütüyor ablam ya... Ee. Neyse. Ben biraz meşgul olucam rahatsız etmeyim. Dakikada en az 10 mail atmalıyım he ehe :)
Duysunlar artık sesimizi...
Duysunlar artık sesimizi..._________________
BERFİN-İ ROJDA
''Tek Türkiye'de Yazılmış Bir Destan, Bir Dev Efsane''
(Yazan, yöneten ÖZGÜL SAĞDIÇ)

Bu başlığa da kilit vuracağım günü bekliyorum...
Örn;

Örn;

Eğer Özgül Abla Yeşil Elma'ya katılırsa bu aralar çok iyi olur.Hem Sbs de bitmiş olucak.Hem de görür görmez hemen kanala koşucam
Hehe varlığımız hissedilsin
Ve mümkünse bir aralar olduğu gibi 1 hafta önceden gelecek konuğu duyuruyolardı.Özgül Abla gelmeden öncede duyursunlar.
Hazırlıklı olalım.Çünkü eninde sonunda konuk olacak ablamız.Başka yolu yok 
Hehe varlığımız hissedilsin
Ve mümkünse bir aralar olduğu gibi 1 hafta önceden gelecek konuğu duyuruyolardı.Özgül Abla gelmeden öncede duyursunlar.
Hazırlıklı olalım.Çünkü eninde sonunda konuk olacak ablamız.Başka yolu yok 

Efsane Berfin...
Ya evet... :)
Bence de haber versinler... Ya da süpriz olsun
Ama habersiz kalınca belki de rast gelemem o ana... Hepten habersiz kalırsak sonra. Neyse... Hayırlısı. Konuk olsun da sonradan haberim olsa da olur :)
Bence de haber versinler... Ya da süpriz olsun
Ama habersiz kalınca belki de rast gelemem o ana... Hepten habersiz kalırsak sonra. Neyse... Hayırlısı. Konuk olsun da sonradan haberim olsa da olur :)

Sonradan konuk olursa olmaz
Özgül ablamı kaçırmak istemem öyle kolay kolay 
Özgül ablamı kaçırmak istemem öyle kolay kolay 

Efsane Berfin...
1 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» 1 tuşla 900000000000 mail
» Mail Kutusunu Türkçeye Çevrimek
» mail bombalama
» Hotmail de Mail Göderilen Kişilerin Mail Adreslerini Gizleme
» Mac Adresi Değiştirmek
» Mail Kutusunu Türkçeye Çevrimek